URGÈNCIES: 649 90 45 42

Avda. Josep Flores, 34

17840 Sarrià de Ter (Girona)

Empresa

Hidrojet Servicios S.A. és un Empresa amb més de 40 anys d’experiència en el sector de les neteges públiques i industrials. Que compta amb el certificat de l’Agència de Residus de Catalunya (A.R.C.) de la Generalitat de Catalunya, com a empresa autoritzada per al transport de residus ( HIdrojet Servicios ,S.A. amb el núm. d’autorització T-1789 i CLM,SL amb el T-322). L’empresa té implantada la Norma ISO 9001(normativa atorgada després de superar diverses  auditories i uns exhaustius controls de qualitat, per tal d’oferir el millor servei als nostres clients, mitjançant el funcionament del Sistema de Gestió de Qualitat de la normativa ISO 9001.

Hidrojet Servicios S.A. té la seu central a la població de Sarrià de Ter (Girona), i compta amb delegacions a les poblacions d’ Olot i Roses, amb una ubicació estratègica, per poder oferir una eficaç cobertura a tota la província. Així li podem garantir que el nostre servei d’urgències 24h li donarà la millor solució al seu problema en la major brevetat possible.

El nostre telèfon d’urgències és per les 24h del dia, els 365 dies de l’any.

Telèfon: 649 90 45 42

Tot i la nostra cobertura especial a la província de de Girona, donem plena cobertura a qualsevol punt de Catalunya.

Com a empresa competent comptem amb tots els certificats requerits per el tipus de servei que prestem (Assegurança RC, certificats de formació i  de Prevenció de Riscos Laborals per als nostres operaris, Certificats de prevenció de la Legionel·la,…)

Hidrojet Servicios SA, ISO 9001, CLM Companyia Logística de Manteniments SL

On som?

Avinguda Josep Flores, 34
17840 Sarrià de Ter (Girona)